En injektionsbehandling med fillers används bland annat för att modifiera ansiktets konturer, fylla ut rynkor och addera volym. Behandlingen går på några minuter och slätar ut huden och gör den fylligare vilket ger ett mer ungdomligt utseende. Fillers lämpar sig för många områden på kroppen varav de vanligaste är ansikte, hals och händer. Man kan också använda fillers för att behandla ärr som uppkommit av acne eller andra hudbesvär.

Det finns olika sorters fillers och beroende på önskat resultat och dina individuella förutsättningar väljs den mest lämpliga varianten av oss på Hudläkargruppen.

 

Resultatet av behandlingen är omedelbart och riskerna är mycket små. I vissa fall uppstår en liten rodnad och svullnad eller blåmärken som går ner efter några dagar. I de flesta fall kan man dock gå tillbaka till jobbet direkt efter en behandling.

Vi arbetar med hyaloronsyrabaserade fillers som är icke-permanenta. Hyaluronsyra finns naturligt i människokroppen och efter hand bryts den ned av kroppen vilket gör att behandlingen behöver upprepas efter en period på ungefär sex till tolv månader.

 

Själva injektionen görs med en fin nål och antal stick samt djup beror på det resultat man vill uppnå. 

Share This