Mesoterapi – En synbart yngre och fastare hud utan kirurgi

Vi på Hudläkargruppen vill presentera behandlingen Mesoterapi ifrån Mesoestetic. Detta är ett mycket effektivt anti-aging behandling som ger näring åt huden. Mesoterapi är passande för behandling av ansikte, dekolletage, hals, kroppen och handryggar.

Mesoterapi tillför effektivt näring till huden samt återställer hudens friska, ungdomliga utseende. Detta är en behandling som förbättrar hudens kvalité samt reducerar tecken på hudens åldrande.
Metoden har använts i åratal inom estetiken. Under behandlingen injiceras olika aktiva substanser in i huden som är anpassade till hudens behov. Med mesoterapi får huden en god återfuktning och tillförs vitaminer och mineraler  samt får en förbättrad mikrocirkulation.

Vi skräddarsyr din behandling efter dina förutsättningar och behov.

Share This