Mira Dry – Anti-svettbehandling – Medicera.com

Dr. Margareta Frohm Nilsson berättar om miraDry.

Vad är en miraDry-behandling?
miraDry är en ny behandlingsmetod som med microvågsteknologi behandlar hyperhidros under armarna (överdriven svettning) genom eliminering av svett och odörkörtlarna permanent. miraDry lanserades 2011 i USA och under 2014 i Europa.

Läs mer på: http://www.miradryme.se/

#antisvett #miradry #ansiktsbehandling #ansiktslyft #antiage #antisvett #bisoft #botox #estetik #estetiskbehandling #fettfrysning #filler #fillers #hudbehandling #hudfiller #hudvård #hyaluronsyra #infuzion #infuzionsystem #injectacademy #laserbehandling #läppfiller #läppförstoring #läppinjektioner #läppvolym #näsfiller #skönhetsklinik #skönhetssalong #stylage #trådlyft #vsoftlift #vsoftline

Publicerat av Medicera den 22 maj 2018

Share This