Om CoolSculpting

CoolSculpting är den ledande icke-kirurgiska behandlingen som effektivt, säkert och permanent fryser och avlägsnar oönskade fettdepåer från din kropp. Det behövs inga nålar, inga särskilda dieter och innebär ingen konvalescens. CoolSculpting har utvecklats av forskare vid Harvard universitetet och har godkänts av amerikanska FDA och har EU:s CE-märkning.

Fördelar med CoolSculpting

Patienter som inte vill ta risken, kostnaden och konvalescensen som kirurgi kräver, har nu för första gången ett val med CoolSculpting. Patienter kan uppnå synbara resultat med en skräddarsydd behandlingsplan framtagen av certifierad CoolSculptingpersonal.

Så fungerar CoolSculpting

Fettceller är extremt känsliga för kyla och genom att tillsätta kontrollerad kyla under en timme så extraheras energin från fettcellen. Innehållet i fettcellerna, lipiderna, kristallisera och fettcellerna dör. När fettcellerna dör startar en naturlig process i kroppen som gradvis reducerar fettlagrets tjocklek. Denna process pågår upp till 4 månader. Processen leder till en synbar och mätbar minskning (minst 20-25%) av fett på den del av kroppen som behandlats.

Effekter

CoolSculpting resulterar i synbar och mätbar reducering av fett på områden på kroppen som behandlats. Och fettcellerna som behandlats är borta för gott. Patienter kan se resultat så snabbt som tre veckor efter behandlingen, med den mest dramatiska effekten uppstår efter en till fyra månader. Varje patient är unik, vilket är varför ZELTIQ rekomenderar en skräddarsydd behandlingsplan som en del i den initiala konsultationen. Ytterligare behandlingar i samma eller flera områden kan förhöja den önskade estetiska effekten.

Trygghet

CoolSculpting har kliniskt bevisats vara en säker och effektiv behandling. Med den patenterade säkerhetsmekanismen, Anti-Freeze Detect System, som omöjliggör frysskada, är CoolSculpting den enda ledande kylbaserade, icke-kirurgiska behandlingen för att avlägsna fett som har godkänts av amerikanska FDA-myndigheten. Under behandlingen kan patienter sitta eller ligga ned bekvämt och läsa, arbeta på en laptop eller till och med ta en tupplur. Det behövs inga nålar, inga särskilda dieter och ingen konvalescens. Behandlingen utförs på en klinik av behörig personal.

Tillgänglighet 

CoolSculpting är godkänt av amerikanska FDA-myndigheten. Behandlingen utförs vid kliniker som tillhör ett högkvalitativt, internationellt nätverk. Mer än 3 miljoner behandlingar har genomförts i över 70 olika länder. En komplett lista av legitimerade dermatologer, plastikkirurger och ledande estetiska kliniker som erbjuder den autentiska och patenterade CoolSculpting-behandlingen finns att tillgå på www.coolsculpting.com

Patienter

CoolSculpting är perfekt för patienter som vill förändra sin kroppsform utan särskild diet, träning eller kirurgi. Det är inte utformat som en metod för viktnedgång för överviktiga. Den ideala patienten är en person söker en minskning av fett men som inte överväger kirurgi. Varje patient är unik, vilket är varför ZELTIQ rekomenderar en skräddarsydd behandlingsplan som en del i den initiala konsultationen. Ytterligare behandlingar i samma eller flera områden kan förhöja den önskade estetiska effekten.

 

Allt börjar med en konsultation, boka denna via bokadirekt

Prislista

“Love handles” från 5 800 :-
Mage från 5 800 :-
Haka från 7 500 :-
Knän + axiller från 7 500 :-
Utsida lår från 10 000 :-
Insida lår från 5 800 :-
Armar från 5 800 :-

 

Share This