Våra behandlingar

Huden utsätts dagligen för påfrestningar. Livsstil, ålder och miljö påverkar med tiden och kan sätta spår. Produktionen av kollagen och elastin minskar när vi blir äldre och när huden blir tunnare blir den också mer ömtålig och reagerar starkare på yttre påfrestningar. Med hjälp av vår expertis kan du dämpa effekterna och vrida klockan tillbaka. Vi erbjuder ett stort utbud av behandlingar och kan ta oss an de flesta hudproblem.

Estetisk behandling

När du vill utföra en estetisk behandling är det viktigt att du går till någon som har den medicinska kompetensen och som också har lång erfarenhet av estetiska ingrepp. Det är viktigt för att kunna få en korrekt medicinsk bedömning och professionell behandling. 

Att ha tillräcklig kunskap om olika estetiska behandlingar gör att du kan få möjlighet att diskutera vilken behandling som är bäst för just dig – vi vill att du ska känna dig trygg inför ett eventuellt beslut om behandling. Du får en professionell bedömning och diskussion kring möjligheter, förväntningar samt vilken behandling som är lämplig just för dig. Du får alltid träffa en erfaren hudläkare med lång erfarenhet inom hudvård och estetiska behandlingar. 

Medicinsk behandling – känn dig trygg som patient

Du får möta hudläkare med lång erfarenhet från både Karolinska Universitetssjukhuset i Solna, med speciell inriktning på hudens förändringar av både ålder och yttre faktorer som sol, rökning och andra faktorer. Lång erfarenhet från forskning och kunskap om senaste forskningsrön ger grund för en professionell helhetsbehandling av dina problem. Erfarenhet och stor kunskap om medicinska och vid behov estetiska åtgärder skapar ett klimat för professionella bedömningar och möjliga åtgärder.