Coolsculpting

Tillbaka

Pris fr. 600 kr

Coolsculpting

CoolSculpting är en icke-kirurgisk metod för att permanent reducera fettdepåer på kroppen som är svåra att få bort oavsett om man är duktig på att träna och att äta rätt och nyttigt.

Exempel på områden som kan behandlas är t ex de s k kärlekshandtagen, undersida av överarmar, ridbyxlåren eller putmagen. Du kan även behandla mindre områden så som dubbelhaka, de sk BH-valkarna, fettvalkar vid knäna.

Det finns flera fördelar med just CoolSculpting:

  • Synbart resultat efter 1-2 besök.
  • CoolScuplting kräver ingen eller kort konvalescens då det är en icke-kiururgisk metod.
  • CoolSculpting har kliniskt bevisats vara en säker och effektiv behandling.

Så fungerar CoolSculpting

Fettceller är extremt känsliga för kyla och genom att tillsätta kontrollerad kyla under en timme så extraheras energin från fettcellen. Innehållet i fettcellerna, lipiderna, kristallisera och fettcellerna dör. När fettcellerna dör startar en naturlig process i kroppen som gradvis reducerar fettlagrets tjocklek. Denna process pågår upp till 4 månader. Processen leder till en synbar och mätbar minskning (minst 20-25%) av fett på den del av kroppen som behandlats.

Effekter av CoolSculpting

CoolSculpting resulterar i synbar och mätbar reducering av fett på områden på kroppen som behandlats, och fettcellerna som behandlats är borta för gott. Patienter kan se resultat så snabbt som tre veckor efter behandlingen, men den mest dramatiska effekten uppstår efter en till fyra månader. Varje patient är unik, vilket är varför ZELTIQ rekommenderar en skräddarsydd behandlingsplan som en del i den initiala konsultationen. Ytterligare behandlingar i samma eller flera områden kan förhöja den önskade estetiska effekten.

Trygghet

CoolSculpting har kliniskt bevisats vara en säker och effektiv behandling. Med den patenterade säkerhetsmekanismen, Anti-Freeze Detect System, som omöjliggör frysskada, är CoolSculpting den enda ledande kylbaserade, icke-kirurgiska behandlingen för att avlägsna fett som har godkänts av amerikanska FDA-myndigheten. Under behandlingen kan patienter sitta eller ligga ned bekvämt och läsa, arbeta på en laptop eller till och med ta en tupplur. Det behövs inga nålar, inga särskilda dieter och ingen konvalescens. Behandlingen utförs på en klinik av behörig personal.

Tillgänglighet

CoolSculpting är godkänt av amerikanska FDA-myndigheten. Behandlingen utförs vid kliniker som tillhör ett högkvalitativt, internationellt nätverk. Mer än 3 miljoner behandlingar har genomförts i över 70 olika länder.

Vem passar CoolSculpting?

CoolSculpting är perfekt för patienter som vill förändra sin kroppsform utan särskild diet, träning eller kirurgi. Det är inte utformat som en metod för viktnedgång för överviktiga. Den ideala patienten är en person söker en minskning av fett men som inte överväger kirurgi. Varje patient är unik, vilket är varför ZELTIQ rekommenderar en skräddarsydd behandlingsplan som en del i den initiala konsultationen. Ytterligare behandlingar i samma eller flera områden kan förhöja den önskade estetiska effekten.

Boka en konsultation hos någon av våra erfarna experter och berätta vad du vill ha hjälp med så guidar vi dig till rätt behandlingsalternativ.

Margareta Frohn Nilsson“CoolSculpting är inte en behandling som är utformad som metod för viktnedgång, men den passar perfekt för patienter som önskar att förändra sin kroppsform utan särskild diet, träning eller kirurgi”

Margareta Frohm Nilsson

Överläkare och specialist Dermatologi samt doktor vid hudkliniken vid Karolinska Universitetssjukhuset

Coolsculpting AfterCoolsculpting After

Andra behandlingar


Registrera dig till vårt nyhetsbrev

Vårt digitala nyhetsbrev ger dig nyheter och annan aktuell information om vad som händer hos Hudläkargruppen 

  • - Ta del av fina erbjudanden på behandlingar och produkter
  • - Bli inbjuden till våra events vid kliniken
  • - Få de senaste nyheterna inom hudvård