Fillerbehandling

Tillbaka

Fillerbehandling

En injektionsbehandling med fillers används bland annat för att förbättra ansiktets konturer, fylla ut rynkor och addera volym eller fuktboosta huden. Fillers används även för ärrbehandling tex acne ärr o ibland i kombination med laser. Behandlingen slätar ut huden och gör den fylligare vilket ger ett mer ungdomligt utseende. Fillers lämpar sig för många områden på kroppen varav de vanligaste är ansikte, hals och händer. Man kan också använda fillers för att behandla ärr som uppkommit efter acne eller andra hudbesvär. Det finns olika sorters fillers och beroende på önskat resultat och dina individuella förutsättningar väljs den mest lämpliga varianten just för dig.

Filler behandling går snabbt, resultatet kommer omedelbart och det är en kort konvalescens. Filler behandling kan kombineras med andra behandlingar tex botulinumtoxin,det är en vanlig kombination.

I vissa fall uppstår en liten rodnad och svullnad eller blåmärken som går ner efter några dagar. I de flesta fall kan man dock gå tillbaka till jobbet direkt efter en behandling. Vi arbetar med hyaluronsyrabaserade fillers som är icke-permanenta. Hyaluronsyra finns naturligt i människokroppen och bryts ned efter hand vilket gör att behandlingen behöver upprepas efter en period på ungefär sex till tolv månader.

Boka tid

Registrera dig till vårt nyhetsbrev