Mesoterapi

Tillbaka

Vi på Hudläkargruppen utför behandlingen Mesoterapi från Mesoestetic. Det är en mycket effektivt anti-aging behandling som ger fukt, spänst och tillför huden hyaluronsyra, vitaminer mineraler och antioxidanter som injiceras ytligt i huden. Mesoterapi är passande för behandling av ansikte, dekolletage, hals, och handryggar. Mesoterapi förbättrar hudens kvalité samt reducerar tecken på hudens åldrande, och är även en lämplig behandling av tex celluliter samt för håravfall. Vi kan skräddarsy olika behandlingar efter dina behov. Ofta rekommenderas 4–5 behandlingar med ett par veckors intervall.

Hudläkargruppen utförs behandlingen endast av legitimerad sjukvårdspersonal; läkare och specialistsjuksköterskor.

Boka tid

Fördelar med mesoterapi

Hur går en mesoterapibehandling till?

Vi börjar med att analysera din hud, tillsammans går vi igenom de olika områden du vill behandla.

Vi lyssnar självklart till dina önskemål och svarar på dina frågor.

Din hud rengörs noggrant, därefter använder vi oss av en mycket tunn nål som skapar mikrokanaler ner till hudens mellersta lager, dermis.

Med hjälp av dessa mikroinjektioner förser vi hudens mellanlager med näringsrika ämnen vilka binder fukt samtidigt som hudens lyster ökar. Kollagenet i huden stimuleras genom mesoterapin, vilket ger lyster, ett helt nytt skimmer

och kvalitetsförbättring av din hud.

Efter behandlingen

Viss rodnad kan uppstå efter själva behandlingen.

Resultatet kommer successivt då du ser en ökad lyster och fukt i huden allteftersom huden tar till sig och bearbetar de biorevitaliserande ämnen som tillförts.

Det går utmärkt att kombinera mesoterapi med andra behandlingar. Om du önskar ett mer kraftfullt resultat tar vi fram en behandlingsplan som passar dig och dina önskemål.

 

Boka en konsultation hos någon av våra erfarna experter och berätta vad du vill ha hjälp med så guidar vi dig till rätt behandlingsalternativ.

Boka tid

Andra behandlingar


Registrera dig till vårt nyhetsbrev

Vårt digitala nyhetsbrev ger dig nyheter och annan aktuell information om vad som händer hos Hudläkargruppen 

  • - Ta del av fina erbjudanden på behandlingar och produkter
  • - Bli inbjuden till våra events vid kliniken
  • - Få de senaste nyheterna inom hudvård