Trådlyft

Tillbaka

Pris fr. 600 kr

Trådlyft

Trådlyft är ett icke-kirurgiskt lyft för omedelbar och långvarig föryngring. Behandlingen ger ett naturligt lyft och föryngrande effekt med en fastare hudstruktur. Vid trådlyft används nedbrytbara PDO trådar, som sedan lång tid tillbaka använts vid kirurgi. Vävnaden i huden stimuleras och produktionen av kollagen och elastin ökar vilket ger en hudföryngring. Det finns olika typer av trådar de med mer kollagenstimulerande och de med mer lyftande effekt. Båda typerna av trådar kan användas i kombination vid behandling.

Omedelbart efter behandlingen märks ett tydligt lyft, men maximal effekt av behandling ses efter 3 månader. Därefter håller effekten i cirka 1,5 år beroende på livsstil och typ av hud. Regelbundna ”touch up’s” för att bibehålla den föryngrade effekten längre rekommenderas.

 

Silhoutte Soft® trådlyft

Silhoutte Soft® trådlyft är en teknologisk innovation som återställer volym, ger bättre hudstruktur samt förebygger ansiktets åldrande.

De trådar som används vid trådlyft är av samma typ som används inom kirurgin och består av PDO (V-soft Lift) eller PLA (Silhouette Soft®).

Då vi åldras är det vanligt att ansiktet tappar sin naturliga volym och huden börjar bli slapp, trots det är det inte alla som är redo för kirurgiska ingrepp. Med hjälp av Silhouette Soft®-trådar kan vi strama åt huden samtidigt som trådarna bidrar till att stimulera kollagenproduktionen – ett ansiktslyft utan kniv eller ärr.

Hur genomförs ett Silhoutte Soft® trådlyft?

Innan behandlingen görs en konsultation där du och din behandlare diskuterar vad som passar just dig. Vi skräddarsyr alltid en behandlingsplan utifrån dina förutsättningar, förväntningar och behov.

Behandlingen startar med att du får smärtstillande om så önskas. Din behandlare kommer även applicera bedövning, och därefter blir trådarna införda med hjälp av nål. Den diskreta uppstramning som uppstår är resultatet av hur tråden läggs samt vad syftet med behandlingen är. En lätt svullnad kan uppstå, eventuellt kan också ett blåmärke uppstå. Veckbildning kan framträda på huden på grund av dragningen i suturerna – detta är små bieffekter som försvinner några dagar efter behandlingen.

Efter en behandling med Silhoutte Soft®

Om det ömmar eller gör ont efter behandlingen går det bra att ta anti-inflammatoriska tabletter. Undvik att sola i två veckor och gör inga andra former av ansiktsbehandlingar under tre veckor.

Du kommer se resultat omedelbart efter behandlingen – dock kan det ta upp till 4-6 veckor innan slutresultatet träder fram beroende på svullnad.

Behandlingen har effekt i minst 12 månader, effekterna av Kollagenstimuleringen varar dock längre. Trådarna hjälper till att motverka ytterligare “häng” men huden fortsätter ändå att åldras. Resultatets varaktighet är individuellt och faktorer som livsstil, ämnesomsättning samt viktuppgång/viktnedgång kan påverka hållbarheten. Det går att lägga till extra trådar när effekten börjar avta.

Vad är Silhoutte Soft®?

Silhouette Soft® produceras av det amerikanska företaget Silhouette Beauty. Det är en uppfinning som erbjuder män och kvinnor ett enkelt och säkert sätt att omdefiniera ansiktet, ge det bättre volym och minska rynkor. Silhoutte Soft® består av resorberbara trådar med absorberbara koner som produceras i USA där man har erfarenhet sedan 2006 då metoden godkändes av FDA.

Behandlingen introduceras i Skandinavien under 2013, och ger ett snabbt och naturligt ansiktslyft. Behandlingen tar endast 30-45 minuter och sker under lokalbedövning.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur Silhouette Soft® kan hjälpa just dig.

 

Ultra V Trådlyft

Vad är Ultra V Trådlyft?

Ultra V Trådlyft har snabbt blivit en vanlig metod bland hud-föryngrings behandlingar.

Patienterna upplever utmärkta estetiska resultat utan narkos, intensiv smärta eller lång konvalescens. Det är en vetenskapligt beprövad behandlingsmetod som används för att lyfta, strama till samt öka hudens elasticitet.

Vilka resultat kan förväntas efter ett trådlyft?

Med Ultra V trådlyft uppnås ett naturligt lyft och därmed en föryngrande effekt med en fastare hudstruktur. Med hjälp av nedbrytbara PDO trådar, som sedan lång tid tillbaka använts vid kirurgi, stimuleras hudens vävnad och produktionen av kollagen och elastin ökar.

Hur länge håller effekten av Ultra V Trådlyft?

Omedelbart efter behandlingen märks ett tydligt lyft, men maximal effekt av Ultra V behandling ses efter 3 månader. Därefter håller effekten i cirka 1.5 år beroende på individens livsstil och typ av hud. Regelbundna ”touch up’s” för att bibehålla den föryngrade effekten längre rekommenderas.

Vem passar att göra Ultra V Trådlyft?

Ultra V trådlyft passar både kvinnor och män, yngre och äldre. Yngre kan göra behandlingen för att kontinuerlig bibehålla en ungdomlig hud och äldre för att få ett mer ungdomligt utseende.

Fördelar med Ultra V Trådlyft

  • Säker behandling
  • Kort behandlingstid
  • Tydliga resultat
  • Inga ärr
  • Kort återhämtningstid

Ultra V Trådlyft genomförs enbart av certifierade behandlare.

 

Boka en konsultation hos någon av våra erfarna experter och berätta vad du vill ha hjälp med så guidar vi dig till rätt behandlingsalternativ.

Andra behandlingar


Registrera dig till vårt nyhetsbrev

Vårt digitala nyhetsbrev ger dig nyheter och annan aktuell information om vad som händer hos Hudläkargruppen 

  • - Ta del av fina erbjudanden på behandlingar och produkter
  • - Bli inbjuden till våra events vid kliniken
  • - Få de senaste nyheterna inom hudvård