Om oss

Läs mer om Hudläkargruppen – en av Stockholms största privata hudmottagningar.

Vi är en av Stockholms största privata hudmottagningar, centralt placerad som tar emot både privata sjukförsäkringspatienter och privatpatienter. Hos oss kan du boka direkt utan remiss för alla typer av medicinska och estetiska hudproblem. Det innebär att vi har valt att inte ha något landstingsavtal.

Vi har en lång och bred erfarenhet av både medicinska hudproblem och estetisk hudvård och därmed kan vi ge en högspecialiserad helhetssyn för varje enskild patient. Bakom våra behandlingar finns alltid erfarna specialister inom dermatologi eller kirurgi.

I vår grupp ingår sjuksköterskor, undersköterskor samt hudterapeuter samtliga med bred erfarenhet och kompetens inom olika områden.

Ansvarig för Hudläkargruppen är Margareta Frohm Nilsson, överläkare och specialist i Dermatologi samt Medicine doktor vid hudkliniken vid Karolinska Universitetssjukhuset. Margareta deltar i olika forskningsprojekt både på Karolinska och hos Hudläkargruppen. Hon har mångårig erfarenhet inom estetisk dermatologi och är en ofta anlitad konsult och föredragshållare.

Vi har valt att lägga stora resurser på kompetens. Vi arbetar med modern utrustning, maskiner och behandlingar som ger dokumenterat goda resultat och som kräver både kunskap, erfarenhet och legitimation. Tillsammans jobbar vi i team, med en hudläkare som alltid finns med i bakgrunden.

Hudläkargruppen är en komplett klinik inom medicinsk och estetisk dermatologi. Här kan du tex screena dina hudförändringar, få adekvat behandling av akne, akneärr och även få behandling för rocasea, eksem och psoriasis. Vi har lång erfarenhet av svettbehandlingar (hyperhidrosbehandlingar).

Estetiskt gör kliniken alltifrån enklare ansiktsbehandlingar, behandlingar för ytliga ådernät och pigment, solskadad hud, kemisk peeling till mer avancerade ögonlockslyft och laserbehandlingar. Medarbetarna är bland annat utbildade för micro-needling, trådlyft, mesoterapi, fillerbehandlingar samt botulinum toxin. Populära behandlingar är att frysa bort fett med den unika behandlingen CoolSculpting och att genom mikrovågsteknik, säkert och effektivt ta bort svettkörtlar i armhålan med svettbehandlingen MiraDry, vilket ger ett bestående resultat- utan kirurgi.

Hos oss på Hudläkargruppen möts du alltid av ett professionellt och vänligt bemötande och vi hälsar dig hjärtligt välkommen till oss!

 

Hudläkargruppen i Stockholm 

RIDDARGATAN 12 A
114 35 Stockholm

+46 08 679 79 00

Boka tid

Våra medarbetare

HUDLAKARGRUPPEN.SE @ INSTAGRAM

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

Vårt digitala nyhetsbrev ger dig nyheter och annan aktuell information om vad som händer hos Hudläkargruppen 

  • - Ta del av fina erbjudanden på behandlingar och produkter
  • - Bli inbjuden till våra events vid kliniken
  • - Få de senaste nyheterna inom hudvård