Mesoterapi från Mesoestetic

Vi på Hudläkargruppen utför behandlingen Mesoterapi från Mesoestetic. Det är en mycket effektivt anti-aging behandling som ger fukt, spänst och tillför huden hyaluronsyra, vitaminer mineraler och antioxidanter som injiceras ytligt i huden. Mesoterapi är passande för behandling av ansikte, dekolletage, hals, och handryggar. Mesoterapi förbättrar hudens kvalité samt reducerar tecken på hudens åldrande, och är även en lämplig behandling av tex celluliter samt för håravfall. Vi kan skräddarsy olika behandlingar efter dina behov. Ofta rekommenderas 4–5 behandlingar med ett par veckors intervall.

Hudläkargruppen utförs behandlingen endast av legitimerad sjukvårdspersonal; läkare och specialistsjuksköterskor. Kontakta oss så berättar vi mer eller boka behandling direkt på vår hemsida.

Fördelar med mesoterapi

  • Jämnar ut pigmenteringar
  • Piggar upp trött och känslig hy
  • Behandlar celluliter
  • Förbättrar hudkvaliteten
  • Behandlar acne
  • Arbetar förebyggande mot åldrande
  • Bearbetar hudbristningar
  • Fungerar även mot håravfall

Hur går en mesoterapibehandling till?

Vi börjar med att analysera din hud, tillsammans går vi igenom de olika områden du vill behandla. Vi lyssnar självklart till dina önskemål och svarar på dina frågor.

Din hud rengörs noggrant, därefter använder vi oss av en mycket tunn nål som skapar mikrokanaler ner till hudens mellersta lager, dermis.

Med hjälp av dessa mikroinjektioner förser vi hudens mellanlager med näringsrika ämnen vilka binder fukt samtidigt som hudens lyster ökar. Kollagenet i huden stimuleras genom mesoterapin, vilket ger lyster, ett helt nytt skimmer och kvalitetsförbättring av din hud.

Efter behandlingen

Viss rodnad kan uppstå efter själva behandlingen. Resultatet kommer successivt då du ser en ökad lyster och fukt i huden allteftersom huden tar till sig och bearbetar de biorevitaliserande ämnen som tillförts.

Det går utmärkt att kombinera mesoterapi med andra behandlingar. Om du önskar ett mer kraftfullt resultat tar vi fram en behandlingsplan som passar dig och dina önskemål.

Boka en konsultation hos någon av våra erfarna experter och berätta vad du vill ha hjälp med så guidar vi dig till rätt behandlingsalternativ.

Vanliga frågor & svar

Alla våra behandlingar föregås av konsultation. Det rekommenderade valet av behandlingsform beror på din status och besvär. Därför inleder vi alltid med en läkarundersökning som kostar 1250 kr.

Vi som utför behandlingen

På Hudlälkargruppen har vi en lång och bred erfarenhet av både medicinska hudproblem och estetisk hudvård och därmed kan vi ge en högspecialiserad helhetssyn för varje enskild patient. Bakom våra behandlingar finns alltid erfarna specialister inom dermatologi eller kirurgi.

I vår grupp ingår sjuksköterskor, undersköterskor samt hudterapeuter samtliga med bred erfarenhet och kompetens inom olika områden.