Behandling av akne och akneärr

Vi behandlar alla former av akne, från milda till de svåraste formerna av akne. Hos oss möter du en hudläkare med kunskap och erfarenhet av aknebehandling. Idag finns möjligheter att behandla så att aknen läker ut och du blir besvärsfri.

Vi kan hjälpa dig med receptbelagda läkemedel samt hudvårdsbehandlingar. speciellt framtagna för aknepatienter. Behandlingar kan innebära olika typer av peel, microneedling, samt hudvårdsprodukter. Har du fått ärr efter akne finns möjligheter till ärrbehandling.

Tjej med akne på kinden före behandling
tjej utan akne på kinden efter behandlingen

Vanliga frågor & svar

Alla våra behandlingar föregås av konsultation. Det rekommenderade valet av behandlingsform beror på din status och besvär. Därför inleder vi alltid med en läkarundersökning som kostar 1250 kr för att kunna erbjuda bästa möjliga behandling för just dig.

Vi som utför behandlingen

På Hudlälkargruppen har vi en lång och bred erfarenhet av både medicinska hudproblem och estetisk hudvård och därmed kan vi ge en högspecialiserad helhetssyn för varje enskild patient. Bakom våra behandlingar finns alltid erfarna specialister inom dermatologi eller kirurgi.

I vår grupp ingår sjuksköterskor, undersköterskor samt hudterapeuter samtliga med bred erfarenhet och kompetens inom olika områden.