Ta bort hudförändringar

Vissa hudförändringar, som malignt melanom, basalcellscancer, skivepitelcancer samt dess förstadier såväl som godartade hudförändringar tas vanligen bort med kirurgi. Vissa hudförändringar kan dock med fördel tas bort med andra behandlingssätt tex laserbehandling, frysning eller med annan metod. Alla kirurgiska ingrepp på Hudläkargruppen utförs av läkare med lång erfarenhet och föregås alltid av en grundlig konsultation.

Vanliga frågor & svar

Alla våra behandlingar föregås av konsultation. Det rekommenderade valet av behandlingsform beror på din status och besvär. Därför inleder vi alltid med en läkarundersökning som kostar 1250 kr för att kunna erbjuda bästa möjliga behandling för just dig.

Vi som utför behandlingen

På Hudlälkargruppen har vi en lång och bred erfarenhet av både medicinska hudproblem och estetisk hudvård och därmed kan vi ge en högspecialiserad helhetssyn för varje enskild patient. Bakom våra behandlingar finns alltid erfarna specialister inom dermatologi eller kirurgi.

I vår grupp ingår sjuksköterskor, undersköterskor samt hudterapeuter samtliga med bred erfarenhet och kompetens inom olika områden.