ÄRRKORRIGERING MED KIRURGI

Det finns ett flertal behandlingar att reducera ärr. Kirurgi, laser, syrapeel eller microneedling är några olika alternativ för ärrbehandlingar.

Resultaten kan variera mycket beroende var ärret sitter, läkningsgrad samt din hudtyp. Det är viktigt att rätt behandlingsmetod väljs för att uppnå bästa resultatet. Alla kirurgiska ingrepp på Hudläkargruppen utförs av kirurger med lång erfarenhet av hud.

Vanliga frågor & svar

Alla våra behandlingar föregås av konsultation. Det rekommenderade valet av behandlingsform beror på din status och besvär. Därför inleder vi alltid med en läkarundersökning som kostar 1250 kr för att kunna erbjuda bästa möjliga behandling för just dig.

Vi som utför behandlingen

På Hudlälkargruppen har vi en lång och bred erfarenhet av både medicinska hudproblem och estetisk hudvård och därmed kan vi ge en högspecialiserad helhetssyn för varje enskild patient. Bakom våra behandlingar finns alltid erfarna specialister inom dermatologi eller kirurgi.

I vår grupp ingår sjuksköterskor, undersköterskor samt hudterapeuter samtliga med bred erfarenhet och kompetens inom olika områden.