Restylane – världens första hyaluronsyrafiller som dämpar rynkor, förstärker ansiktskonturen, skapar volym och är hudföryngrande.

I takt med att vi åldras förändras huden. Ett av hudens viktigaste ämnen är hyaluronsyra. Hyaluronsyrans funktion är att binda vatten och på så sätt skapa fyllighet och struktur genom att fukta huden inifrån.

Med åldern försämras kvaliteten på hudens kollagen och hyaluronsyra samt elastinfibrer bryts ned. Resultatet är att huden blir torrare och tappar sin spänst, ålderstecken såsom rynkor och linjer börjar framträda.

Med Restylane injiceras ny hyaluronsyra så att dessa ålderstecken mildras eller försvinner helt.

Restylane passar dig som vill:

  • Återskapa volym och definiera kindbenen för att på så sätt uppnå ett mer ungdomligt utseende
  • Förstärka form och kontur för att reducera synliga tecken på åldrande
  • Släta ut rynkor och veck runt näsa och mun
  • Definiera läppkontur eller kanske öka volymen i läpparna
  • Mjuka upp samt reducera rynkor och linjer i pannan samt kring ögonen

Olika varianter av Restylane för olika områden

Restylane finns i flera olika varianter som är speciellt anpassade för olika användningsområden.

Våra hudläkare som utför behandlingen ger dig råd om vilken produkt som är allra mest lämplig för det område som du vill behandla samt utifrån dina personliga förutsättningar.

Effekterna av Restylane varar omkring 6 månader eller ibland längre. Boka en konsultation hos oss så ser vi till att skräddarsy en behandling som passar just dig!

Vanliga frågor & svar

Alla våra behandlingar föregås av konsultation tillsammans med läkare. Därför inleder vi alltid med en läkarundersökning som kostar 1250 kr.

Vi som utför behandlingen

På Hudlälkargruppen har vi en lång och bred erfarenhet av både medicinska hudproblem och estetisk hudvård och därmed kan vi ge en högspecialiserad helhetssyn för varje enskild patient. Bakom våra behandlingar finns alltid erfarna specialister inom dermatologi eller kirurgi.

I vår grupp ingår sjuksköterskor, undersköterskor samt hudterapeuter samtliga med bred erfarenhet och kompetens inom olika områden.